Algemene voorwaarden

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend op de inhoud van deze website. Ook kan daar geen aanspraak op worden gemaakt. De informatie op deze website is algemeen. Hoewel we de inhoud van deze website met grote zorg onderhouden, bestaat de mogelijkheid dat sommige informatie verouderd is of niet meer klopt. Kindercampus De Piloot aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die kan voortvloeien uit het gebruik van deze informatie.

Wanneer gebruik wordt gemaakt van hyperlinks, aanvaardt Kindercampus De Piloot eveneens geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites. We wijzen elke aansprakelijkheid voor mogelijke schade af die daaruit kan voortvloeien.

Toestemming Kindercampus De Piloot

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens of bestanden mag worden gereproduceerd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt zonder uitdrukkelijke toestemming van Kindercampus De Piloot. In welke vorm of op welke wijze dan ook.

We streven ernaar deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen te stellen. Ziet u een foutje op onze website? Neem dan contact op met de directie van Kindercampus De Piloot via 010 420 5314.