Naschoolse activiteiten

Op Kindercampus De Piloot gunnen we al onze leerlingen, tijdens en na schooltijd, een stimulerende en veelzijdige leeromgeving. Daarom zijn we blij dat we de volgende naschoolse activiteiten aanbieden: zwemles en budo (vechtsport). Deze activiteiten zijn het hele jaar door beschikbaar. Dat biedt onze leerlingen de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Maar ook om plezier te beleven buiten het klaslokaal.

Een goede samenwerking met de externe organisaties die deze activiteiten verzorgen, is voor ons heel waardevol. Ons team onderhoudt nauw contact met deze organisaties en zorgt ervoor dat de overgang van school naar naschoolse activiteiten soepel verloopt. We streven naar een warme en ondersteunende overdracht als dat nodig is, zodat uw kind zich comfortabel voelt bij het deelnemen aan deze activiteiten.  

Ontwikkeling naschoolse activiteiten  

In het schooljaar 2023-2024 breiden wij het aanbod van naschoolse activiteiten uit. Vanaf de herfstvakantie bieden wij iedere periode tussen de vakanties een wisselend aanbod van activiteiten na school. Ook kijken we naar uitbreiding van de structurele naschoolse activiteiten.  

We kijken ernaar uit om uw kind te zien groeien door deel te nemen aan deze activiteiten.  

Wilt u meer weten over de activiteiten na school? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor een geweldige naschoolse ervaring voor uw kind.  

Betaling  

Het betalingsproces voor de naschoolse activiteiten verloopt buiten Kindercampus De Piloot om. Ouders betalen rechtstreeks aan de organisatie die de activiteit verzorgt. 

 

Activiteiten