Zwemles

Op vrijdagmiddag geeft zwemschool Alles is Anders zwemles aan leerlingen van de Kindercampus. Dit doen zij in Nieuwerkerk aan den IJssel in het zwembad van Esse Zoom (kinderdagcentrum). De leerlingen worden na schooltijd met de bus van de Kindercampus naar het zwembad gebracht, waar zij na de les worden opgehaald door ouders. 

Zelfvertrouwen en zwemplezier  

Bij Zwemschool Alles is Anders werken we vanuit de mogelijkheden van de deelnemers. We kijken naar wat zij kunnen, werken op hun tempo en sluiten aan bij hun manier van leren. Samen met de deelnemers en/of hun ouders/verzorgers stellen we haalbare, duidelijke doelen, waarbij we altijd streven naar zelfredzaamheid in het water. Dit vertaalt zich in een EasySwim diploma of in certificaten, maar bovenal in zelfvertrouwen en zwemplezier.  

Deskundig en ervaren team 

De docenten van Zwemschool Alles is Anders hebben diverse achtergronden. Sommigen hebben jarenlange ervaring in zwemles geven, terwijl anderen expertise hebben als coach, leerkracht of ervaringsdeskundige op het gebied van ASS, ADHD, PTSS en het syndroom van Down. Tijdens de lessen vullen de docenten elkaar aan, waardoor er een team ontstaat dat ervaring, deskundigheid en kennis combineert.  

Het team van Alles is Anders nodigt u graag uit om uw kennis als ouder of verzorger van uw kind toe te voegen, zodat we samen een passende benadering en lesmethode kunnen ontwikkelen. Na een intakegesprek krijgt u een vast aanspreekpunt, dat u regelmatig van korte terugkoppelingen voorziet. Daarnaast evalueren we de gestelde doelen regelmatig.  

Contact 

Adres: Esse Zoom (kinderdagcentrum) – Gemiva
Donge 11, 2911 CV Nieuwerkerk aan den IJssel  

Neem bij vragen contact op met Wilma Terlouw. Zij is via WhatsApp bereikbaar op 06 – 26 02 23 30 op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9.00 tot 12.00 uur en via info@zwemschoolallesisanders.nl 

Kijk op de website van Zwemschool Alles is Anders voor meer informatie.