Nieuwjaarsborrel

dinsdag 9 januari 2024

Kindercampus De Piloot trapt het nieuwe jaar af met een spetterende Nieuwjaarsborrel

Op de eerste dag na de Kerstvakantie heeft Kindercampus De Piloot het nieuwe jaar op feestelijke wijze ingeluid met een gezellige Nieuwjaarsborrel. Leerlingen, ouders en collega’s verzamelden zich in de klassen om samen een feestelijke toost uit te brengen op het jaar 2024. 

De heerlijke geur van verse oliebollen vulde de lucht en drankjes stonden klaar om samen van te genieten. Het was een uitgelezen kans voor iedereen om elkaar na de vakantie de beste wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen. 

Na de ouderinloop was het de beurt aan het personeel. Tijdens het officiële toostmoment nam Jaimy van den Broeke (directrice) kort het woord over het onderwerp ChatGPT en kunstmatige intelligentie (AI). Hierbij werden enkele gedachten gedeeld over de invloed van technologische ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en het werk op de Kindercampus. 

Het team van Kindercampus De Piloot wenst iedereen een schitterend 2024 toe, gevuld met gezondheid, geluk en vele leermomenten. Kindercampus De Piloot is klaar voor een jaar vol ontdekkingen, groei en plezier. Laten we samen bouwen aan een geweldige voortzetting van het schooljaar!