Succesvol Congres Gedrag Mag?!

dinsdag 14 mei 2024

Op maandag 13 mei 2024, tijdens een zonnige studiedag, vond het jaarlijkse congres Gedrag Mag?! Plaats. Dit evenement, mede georganiseerd door VSO Het Passer College, SO De Archipel en Mytylschool De Brug, bracht zo’n 350 enthousiaste deelnemers samen voor een dag vol inspiratie!

Een dag vol met inspirerende en leerzame workshops verdeeld over vier rondes, afgewisseld met een heerlijke lunch en een gezellige afsluitende borrel mét live muziek. Hoogtepunten van de dag waren onder andere de boeiende presentaties van sprekers zoals Dieter Möckelmann, George Smits, Minchenu Maduro en Theatergroep Bint. Hun inzichten en ervaringen droegen bij aan het creëren van een fantastische sfeer gedurende de dag.

Wat Gedrag Mag?! echt bijzonder maakt, zijn de mensen die het bijwonen. Onze dank gaat uit naar alle sprekers, deelnemers en natuurlijk ons geweldige team, die samen deze dag mogelijk hebben gemaakt. Jullie enthousiasme en passie vormen de ware kracht achter het succes van Gedrag Mag?!

Met een voldaan gevoel kijken we terug op een geslaagd congres en kijken we al uit naar volgend jaar, waar we opnieuw samen zullen komen om kennis te delen, te inspireren en te verbinden!